Fietsarrangement

U bent wielertoerist en u bent op zoek naar de beste hellingen en de mooiste landschappen van de Ardennen? Om vervolgens na de inspanning te genieten van comfort en een kwaliteitsvolle maaltijd? Zoek niet verder! « L’Amandier » is het ideale basiskamp waar vandaan u prachtige tochten kunt maken naar Saint-Hubert, Redu, Bastogne, Bouillon, Orval, La Roche-en-Ardenne, Houffalize, Marche-en-Famenne en de valleien van de Semois, de Ourthe en de Lesse.

Het hotel beschikt over 10 Twin kamers en 25 Kingsize kamers, een wellnessruimte (met jacuzzi, infraroodcabine, crosstrainer, douche, tv) en alle moderne comfort: luxe beddengoed, flatscreen, minibar, koffieservice,… En niet te vergeten een loungebar en een restaurant om gezellig samen te zijn.

« Wij doen er alles aan om het verblijf van onze gasten te laten slagen: aangepaste maaltijden, comfort en ontspanning. Wij hebben routes uitgezet over kleine weggetjes, door bossen en velden, voor meer dan 300 km fietsplezier. Zo kan iedereen op eigen tempo de schoonheid van het landschap, de uitzichten, de monumenten en de toeristische attracties ontdekken… Ons hotel heeft het kwaliteitslabel « Fiets welkom » en onze gasten profiteren van een garage die kan worden afgesloten, een reparatieset, benodigdheden om de fietsen schoon te maken en een wasservice… »
Fabienne en Nicolas BREITHOF, eigenaren van het hotel en zelf wielerliefhebbers

Forfait

1 nacht :
92 €/pp (individueel)
83 €/pp groep*
2 nachten :
184 €/pp individueel
165 €/pp groep*

* groep vanaf 10 personen

Prijs op basis van een tweepersoonskamer. Bij de prijs inbegrepen: het ontbijtbuffet en de avondmaaltijd inclusief drankjes.

Opties
Lunchpakket: 12 €/pp
Picknick met landelijke producten: 20 €/pp
Met gids: 100 €/dag

Zeer comfortabele kamers